Letar du efter bra liftutbildningar?

Har du letat ett tag efter liftutbildningar? Du kan hitta liftutbildningar hos Windings. Detta företag har dessutom en mängd andra bra utbildningar så som inom fallskydd, HLR, arbete på väg så väl som truckutbildning och mycket mer. När det gäller deras liftutbildning så ingår:

  • ​Teori: konstruktion, skötsel och daglig tillsyn, säkert arbetssätt, lagar och arbetarskydd, varför behövs fallskydd, fallskyddsutrustning och hur den används, om olyckan ändå händer och din riskbedömning innan höjdarbete.
  • Praktisk körning med A och B lift och praktisk firning med sele.

Är det så att du ska hantera lift inom dina arbetsuppgifter så är det ett måste att du först går en utbildning. Det för att veta hur du sköter den på ett säkert sätt. Arbetsmiljölagen kräver dessutom att arbetstagare har liftutbildning för säkert liftanvändande.

Boka in dig på en liftutbildning

När det gäller liftutbildningar så är den du hittar hos Windings mycket bra. Den är dessutom bara på en heldag. Går du denna utbildning så får du teoretisk och praktisk kunskap inom lift- och fallskydd. När du är klar med utbildningen så får du ett utbildningsbevis. Liftutbildningen hos Windings följer SS-ISO 18878:2013 och Liftläroplanen (LLP).

Liftar är något som det används en hel del av ute på olika arbetsplatser. Du som jobbar med en eller flera liftar, du måste veta hur du ska göra. Det är även bra att lära dig att förebygga risker och olyckor. Det är vad du lär dig på denna utbildning. Så är detta något som låter intressant, se till att boka in dig!